Aggódnak Phil Collins-ért: ha így folytatja, nemsokára halott lesz

Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Alan D West -
betegség Phil Collins alkoholizmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggódnak a barátai Phil Collinsért. Attól félnek, hogy a Genesis egykori frontembere már sosem fog talpra állni. Legutolsó fellépésén már csak ülve tudott énekelni.

Az amerikai Globe magazin egy Dr. Gabe Mirkin nevű orvost idéz, aki szerint Collins cukorbeteg, ez pedig könnyen idegi károsodáshoz vezethet nála. Az énekes hamarosan végleg tolókocsiba kerül.

Phil Collins a "Not Dead Yet" turné mexikói állomásán 2018 március 8-án Forrás: AFP/Julio Cesar Aguilar


Collins sajnos tönkretette magát, megbosszulta magát az alkohol- és gógyszerfüggősége, ráadásul egy sürgősségi műtéten is átesett nemrégiben isiász miatt. Miután a felesége elhagyta, még többet ivott, és depressziós lett. Később kibékültek, de ez sem segítette abbban, hogy letegye a poharat.

"Phil megpróbál erősnek látszani, de közben teljesen szétesik. Már egészen rövid távokat sem tud megtenni, és szoktatja magát a gondolathoz, hogy élete végéig tolókocsiban kell ülnie. Nincs már sok ideje hátra" - idézte az amerikia lapnak nyilatkozó bennfenntest a német OK! magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.