Pintér Tibornak tönkrement a ráncfeltöltése, újra kés alá fekszik

Fotó: Polyák Attila - Origo -
plasztikai beavatkozás ráncfelvarrás Pintér Tibor ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibornak újabb palsztikai beavatkozzásra van szüksége, mert tönkrement a korábban elvégeztetett ráncfeltöltése. A színész azt mondja, talán még egy orrplasztikát is bevállalna. 

Újra kés alá fekszik a Nemzeti Lovasszínház igazgatója, Pintér Tibor, aki nemrégiben feltöltette ráncait, azonban valami balul sült el. "Az eljárás rendben zajlott, azonban az emberek kis százalékánál előfordulhat, hogy a töltőanyag nem oszlik el rendesen és összegyűlik az arc egy-egy pontján. Velem is ez történt, ezért hamarosan egy újabb plasztikai műtétre szánom rá magam, ahol korrigálják ezt a hibát és frissebbé teszik ezt a területet" - mesélte a Borsnak Pintér Tibor.

Pintér Tibornak nem jött össze a ráncfeltöltés Fotó: Polyák Attila - Origo

A színész a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásai előtt döntötte el, hogy 44 évesen megérett arra, hogy feltölttesse ráncait. Azt mondja: színészeitől is megköveteli az egészséges életmódot, hiszen a nézők szép embereket akarnak látni a színpadon.

"Komolyabb átalakításra nem lennék hajlandó, kivéve talán az orromat szabatnám át. Az arcomhoz képest nagy, de még gondolkodom rajta, hogy meglépjem" - mondta Pintér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.