Az otthonában lett rosszul Paudits Béla, ápolója azonnal hívta a mentőket. Az orvosok nem sok jót jósolnak a színésznek. 

Paudits Bélához azonnal kihívta a mentőt az ápolója, miután a színész rosszul lett. Kórházba szállították, ám állapotáról az osztályon nem adtak tájékoztatést. A művész ismeretségi körében azonban elterjedt a betegségének híre, a Bors Paudits Béla egyik barátjánál érdeklődött a színészről. 

Paudits Béla kórházba kerültForrás: Fem3

"Imént beszéltem Magdival (Paudits Béla legjobb barátja, Takács Magdolna harmonikaművész), nagyon kiborult. Azt mondta, hogy tegnap vitték Bélát kórházba, azóta nem sikerült vele beszélni. Nagyon aggódunk érte, mert eddig is rengeteg baja volt. Nem tudom, hogy lábal ki ebből. Nem tudunk egyebet tenni, mint hogy együttesen imádkozunk az életéért" - mondta a lapnak az egyik ismerős. Paudits Béla helyzete sajnos nem túl biztató, hiszen a színész depresszióval és sok egyéb betegséggel küzdött. Dr. Kóczán István sem remél. Ismerve a művész úr egészségi állapotát, nem sok jót jósolok neki. A stroke súlyossága függ attól, hogy mennyire kiterjedt, milyen központokat érint az agyvérzés. Kórosan lesoványodott, egyéb betegségei is vannak, ráadásul a pszichés státusza sem a legjobb. Lehet, hogy könnyen feladja a kórházban. Nehéz megmondani, mennyi a felépülési idő. Több év, de akár végzetes is lehet. A gyógyulni akarás is nagyban közrejátszik, ami az ő esetében azonban meglehetősen halovány" - mondta az orvos.