Nem Kayleigh Oakley az egyetlen és első, aki saját vizeletét használja terápiás célokra. Habár a szakemberek nem győzik hangsúlyozni, nincsen semmilyen tudományos bizonyíték arra, hogy bármire is jó lenne a vizeletterápia, a jógatanár kitartóan kortyolgatja, és azt állítja, meggyógyította őt pisije. Egészségére...

A sikeres jógatanár minden reggelét egy bizarr és gusztustalan „itallal" kezdi, vagyis saját vizeletével. Kayleigh Oakley azt állítja, ennek köszönheti hibátlan bőrét és azt is, hogy kigyógyult autoimmun betegségéből. Természetesen mindenkit óva intenénk az öngyógyítástól, főképp ezen formájától, hiszen a szakemberek is azt hangsúlyozzák, nincsen semmilyen tudományos bizonyíték arra, hogy hatásos volna, a jógatanár mégis úgy érzi, ez segített neki.

Saját pisijét issza meg minden reggel a jógatanár - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Kayleigh Oakley ráadásul nem csak megissza a vizeletét, de még az arcára is permetezi. A nőt fiatalon diagnosztizálták autoimmun betegséggel, emellett krónikus fáradtsággal és fibromyalgiával is küzdött, amely az izmokat és lágy szöveteket érinti, izom- és ízületi fájdalommal jár. Az élet számára folyamatos szenvedés volt egészen addig, amíg rá nem talált a vizeletterápiára - írja a The Sun

„A természetes gyógymódokat tanulmányoztam, és lenyűgöztek azok a sikertörténetek, amelyeket az emberek megosztottak erről" – mondta Kayleigh, így ki is próbálta a terápiát, állítása szerint neki hatott.
Fontos hangsúlyozni, hogy a vizeletterápiára vonatkozóan nem végeztek komoly kutatást, a Sydney Egyetem urológiai sebésze, Henry Woo professzor nyilatkozott a dologról. "Nincs olyan tudományos bizonyíték, amely arra utalna, hogy a vizeletterápia bármilyen terápiás értékkel bír. Azok, akik a saját vizeletüket isszák, csak saját magukból űznek gúnyt."

Bizarr egészségi trend hódít: saját vizeletét issza meg Rain Florence vlogger

Bizarr trend terjed az interneten, egyre többen isszák meg saját vizeletüket. Az egyik egészségmániás nő azt állítja, nincs olyan baj, amire ne lenne gyógyír a pisi. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!