A placenta evése egyre népszerűbb, ezért építette erre a vállalkozását az ausztrál szülésznő, Ciara Noble: évente átszámítva 3 millió forintot keres vele.

Az ausztrál szülésznő átszámítva körülbelül 3 millió forintot zsebel be évente az anyukák placentájából készített termékekből. Elég nagy divatja van mostanában annak, hogy a nők elfogyasztják a saját placentájukat, vagy az ebből készült kapszulát. Kim Kardashian és testvére is így tettek. Erre építette vállalkozását Ciara Noble is, amely elképesztő sikernek örvend.

Ciara Noble placentából készít különböző termékeketForrás: Instagram/KindredPostnatal products

A méhlepényeket az anyukáktól gyűjti össze, és különböző termékeket gyárt számukra belőle: arckrémet, turmixot vagy éppen kapszulát. „Több mint száz nő vette eddig igénybe a szolgáltatásomat, és csak pozitív visszajelzéseket kaptam. Nagyszerű érzés tudni, hogy segítek. Lehet, hogy néhány ember elzárkózik ettől, de ez olyan szép és természetes" – mondta Ciara. A legkedveltebb terméke a placentakapszula. Amikor megkapja a méhlepényt, felszeleteli, majd kiszárítja. Ezután robotgépben összetöri, majd kapszulákat készít belőle - írja a Mirror. Termékei hihetetlenül népszerűek: évi 3 milliót keres velük forintra átszámítva.