Köllő Babett szorongás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajlamos túlhajtani magát a Feleségek luxuskivitelben sztárja. 

"Első alkalommal még évekkel ezelőtt egy boltban fogott el ez a nehezen leírható érzés. Éppen vettem egy kis ennivalót a családnak, ott álltam a sorban, és egyszer csak nem tudtam megszólalni. Ürességet éreztem, teljesen döntésképtelenné váltam, szinte megszólalni sem tudtam, csak sírni. A férjem vitt haza, 'elzárt a világ elől', kikapcsolta a telefonomat, és napokig csak aludtam egy enyhe nyugtatóval" – mesélt Babett az első szorongásos rohamáról a Borsnak. Hozzátette, nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy a Feleségek luxuskivitelben után sok más szerep megtalálta.

Forrás: TV2

"Hajlamos vagyok annyira túlvállalni magam, hogy nem veszem észre, kimerült az elem. Egy-egy nagyobb produkció után például, amikor egy feszített ritmusból visszatérek a csendesebb hétköznapokba. Nem úgy a férjem, András, aki már rögtön az első jeleknél figyelmeztet, hogy most meg kell állni. Persze én jó feleség módjára tiltakozni kezdek, pedig tudom, csak jót akar, és végül beadom a derekamat" – tette hozzá Babett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.