Kis híján lebénult a budapesti forgatás után Ruby Rose

Ruby Rose Batwoman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ruby Rose Budapesten forgatta a Batwoman első évadát. A forgatás alatt, az egyik jelenetben azonban súlyosabban megsérült, ami miatt műtétre szorult. 

A színésznőnek a csigolyái sérültek, és a gerincprobléma, illetve a krónikus fájdalom miatt beavatkozásra volt szükség. "Néhány hónappal ezelőtt említettem, hogy sürgős műtétre volt szükségem, ellenkező esetben a bénulást kockáztattam volna" - írta pár nappal ezelőtt Instagram-oldalán Ruby Rose.

Az eset egyébként azért került újra elő, mert a színésznő felvetette a műtétet, amit most egy vágott verzióban, de meg is osztott közösségi oldalán. Az időzítés persze nem véletlen, valószínűleg a közeledő premier (október 6.) időpontja is közrejátszik. A műtét egyébként jól sikerült, ha a részletekre is kíváncsi vagy, a videóban megnézheted, de csak akkor kattints, ha bírod nézni az ilyesmit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.