Szomorú évforduló: Hat évvel ezelőtt szenvedett súlyos balesetet Michael Schumacher

Forrás: Getty Images/Clive Mason -
síbaleset Michael Schumacher forma 1 évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár hivatalosan a balesete óta nem sok információ szivárgott ki a Forma 1-es legenda állapotáról, a világ mégis sokat tud róla és folyamatosan kíváncsi az autóversenyzőre.

Pontosan hat évvel ezelőtt, 2013. december 29-én Michael Schumacher Franciaországban síelt, amikor egy sziklás részen elesett és beütötte a fejét. Gyógyulása érdekében 169 napig tartották mesterséges kómában, majd a kórházból a Genfi-tó partján lévő villájába szállították.

Évek óta csupán hírmorzsákból tudunk következtetni az állapotára, amikből idén se volt hiány.: összegyűjtöttük a legjelentősebbeket.


Rokonai elárulták, Michael Schumacher képes az érzelmei kinyilvánítására

A pilóta közeli családtagjai elárulták, a versenyző sokszor sír a természeti szépségek láttán. Olvasd tovább!

Michael Schumacher állapotára évek óta csupán hírmorzsákból tudunk következtetni Forrás: Getty Images/Clive Mason

Mallorcára vitték Michael Schumachert: a szomszédok már látták is

A család abban bízott, hogy az ottani kellemes időjárás és a napsütés gyorsítja majd a gyógyulását. Schumacher a feltételezések szerint kerekesszékben éli a mindennapjait. Olvasd tovább!

Michael Schumacher felesége leszögezte, nem láthatjuk a pilótát többet a médiában

A család mindent megtesz, hogy Schumacher egészségi állapota javuljon, a hírek szerint eddig 7,5 milliárd forintnak megfelelő összeget költöttek a kezelésére, ám ha javul is az állapota, arról a nyilvánosságnak nem beszélnek, és látni sem fogjuk többet Schumachert a médiában. Olvasd tovább!

Jean Todt nyilatkozott Michael Schumacher állapotáról

Nyilatkozatából kiderült, hogy Michel Schumacher folyamatosan figyelemmel kíséri a Forma–1-es versenyeket, és jól halad a gyógyulásban. Olvasd tovább!

Egy kórházi dolgozó azt állítja, Michael Schumacher tudatánál van

Michael Schumachert szeptemberben egy párizsi kórházba szállították, ahol kísérleti őssejtkezelést kapott. A kórház egyik alkalmazottja azt állította, hogy ő is Michael ápolói között van, és a sportoló tudatánál van a kezelésnek köszönhetően. Olvasd tovább!

Jövőre kerülhet a mozikba Michael Schumacher életrajzi filmje

Az 50 esztendős versenyzőről szóló dokumentumfilmet eredetileg az idén decemberben mutatták volna be, de a rendezőnek és a producernek több időre van szüksége ahhoz, hogy a nagy mennyiségben rendelkezésre álló alapanyagból összeállítsa az alkotást. Olvasd tovább!

Michael Schumacher felesége megszólalt: "A nagy dolgok apró lépésekkel kezdődnek."

Corinna Schumacher a sajnálatos évforduló apropóján a közösségi médián keresztül, sejtelmesen üzent a rajongóknak. Olvasd tovább!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.