Súlyos betegségben szenved Zámbó Jimmy testvére, Marietta

Zámbó Jimmy Zámbó Marietta COPD
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly komoly tüdőbetegségéből fakadó tüdőgyulladással kezelték Zámbó Mariettát. A gyulladás ugyan elmúlt, de a COPD gyógyíthatatlan, az asszonynak vigyáznia kell magára.     

"Köszönöm a korábbi aggódó üzeneteket, de teljesen jól vagyok, figyelek az állapotomra. A hideg időszak jobban megviseli a szervezetemet, ilyenkor még inkább vigyázni kell magamra" – mondta el Marietta a Vasárnapi Borsnak.

Marietta hozzátette, bármilyen beteg is legyen, az idén is megemlékeznek Csepelen öccséről a Zámbó Jimmy Emlékkoncerten.

Marietta a mai napig megemlékezik testvéréről, Jimmyről

Mi is az a COPD?

A köztudatban tüdőtágulatként ismert betegségről akkor beszélünk, ha a tüdőben a léghólyagocskák egybeszakadoznak, ezáltal a tüdő szövete tönkremegy, az egységnyi légzőfelület lecsökken. A lakosság öt százaléka szenved ebben a betegségben, a kezelés hörgőtágító gyógyszerekkel és szteroidokkal történik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.