Galambos Lajos fél, hogy Gesztesi Károly sorsára jut: kikezdte az egészségét a per

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Galambos Lajos Gesztesi Károly per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc hónappal azután, hogy mentő vitte el, a közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolt Galambos Lajos (58) ismét egészségi probléma miatt távozott a Budaörsi Járásbíróságról, ahol két hónapos szünet után folytatódott a nevével fémjelzett büntetőper.

"Én erre nem akarok rámenni. Nem akarok én lenni a következő áldozat. Légszomjam támadt, a kezem is zsibbadni kezdett. Megboldogult Gesztesi Karcsi jutott az eszembe, akit a szíve vitt el, és magamra gondoltam. Bevallom, a májusi eset után azért döntöttem úgy, hogy továbbra is megjelenek, mert a két haláleset után (az ügy két tanúja is a tárgyalás alatt hunyt el) úgy éreztem, kötelességem itt lenni azokkal, akiket velem együtt akarnak meghurcolni, de nem bírom tovább" – nyilatkozta a Blikknek Galambos Lajos.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Védencemet nemcsak lelkileg, hanem fizikailag is megviselte a mai tárgyalás. Mellkasi fájdalmakra panaszkodik, ezért a továbbiakban személyesen nem szeretne részt venni az eljárásban" – közölte dr. Fröhlich Krisztián Galambos ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.