Szörnyű napokon van túl Baronits Gábor: "Nem tudtam felállni"

Forrás: TV2 -
betegség csigolya kórház Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű napokon van túl Baronits Gábor, aki hétfőn reggel arra kelt, hogy egyszerűen képtelen felkelni az ágyából. - írja a Ripost.

A frászt hozta mindenkire hétfőn este Baronits Gábor, akinek váratlanul le kellett mondania az előadását a Karinthy Színházban! A színész évek óta visszatérő betegség kínozza a 30 éves színészt, aki emiatt az este kórházba is került.

„Elnézést kérek mindenkitől, aki ma estére vett jegyet a Karinthy Színházba. Remélem, minél gyorsabban felépülök, és a héten már újra játszhatok. Köszönöm a színháznak az együttérzést és a rugalmasságot. És persze a kollégáimnak, akik minden segítséget felajánlottak"

– közölte ismerőseivel és barátaival az Instagram-oldalán Baronits Gábor.

„Szét szoktak csúszni a csigolyáim, amivel egyébként nem szokott probléma lenni, mert a szörnyű fájdalmat összeszorított fogakkal is, de még kibírom, és színpadra állok – már, ha valamennyire tudok járni. Én még úgy nevelkedtem, hogy beteg színész nincs, csak halott" - mondta Baronits a Ripostnak.

„Hétfőn reggel annyira szétcsúsztak, hogy effektíve nem tudtam felállni. Egyszerűen nem tudtam kiegyenesedni.

Rögtön mentem a kórházba. Infúzióra kötöttek, és különböző fájdalomcsillapító injekciókat kaptam„

-nyilatkozta a színész, aki a gyógyszeres kezelésnek köszönhetően már jobban érzi magát.

Szétcsúsztak a magyar sztár csigolyái. Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.