Koronavírus: Negatív lett Dobó Ági tesztje

betegség koronavírus Dobó Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy volt az aggodalom, hiszen minden tünet arra utalt, hogy Ági koronavírusban szenved. De szerencsére nem. 

Ahogy arról már korábban írtunk, Dobó Ági nemrég a koronavírus tüneteit vette észre magán. A híresség a TV2 #maradjotthon című műsorában részletesen beszámolt arról, miket tapasztalt.

"Nem tudok beszélni. Éjszaka volt lázam, meg sem tudtam mozdulni, sem pedig megszólalni. Rázott a hideg, nagyon fáztam, úgyhogy betakaróztam és aludtam. Aztán arra ébredtem, hogy szomjas vagyok. Jó sokat aludtam... Most csak a fejem fáj és a torkom." - hangzott el a műsorban.

Forrás: TV2

Az egykori szépségkirálynő múlt héten tesztnek vetette alá magát, de ezt követően csak még erősebbek lettek a tünetei, így nem csoda, hogy napról-napra egyre jobban aggódott. Szerencsére a vizsgálat végül egyértelműen kimutatta, hogy nem koronavírusos.

Persze az utóbbi időszak nagyon megviseli a híres édesanyát, olyannyira, hogy még a férjével, Csabival is összeszólalkoztak, mivel Ági szerint a férfi nem veszi elég komolyan az állapotát:

"Ma reggelre megint nagyon rosszul éreztem magam, és nem hiszem, hogy pszichésen jönnek ki a torkomon hólyagok, Csabi." - mondta a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.