Dobó Ági a koronavírus tüneteit érzékeli magán

betegség tünetek koronavírus Dobó Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koronavírusos tünetek gyötrik Dobó Ágit, nagyon megijedt a celebmami.

Dobó Ági egyáltalán nem érzi jól magát. A híresség a TV2 #maradjotthon című műsorában mesél arról, hogy pontosan milyen tünetek gyötrik. Nem meglepő módon az az egyik legnagyobb félelme, hogy koronavírusos:

"Nem tudok beszélni. Éjszaka volt lázam, meg sem tudtam mozdulni, sem pedig megszólalni. Rázott a hideg, nagyon fáztam, úgyhogy betakaróztam és aludtam. Aztán arra ébredtem, hogy szomjas vagyok. Jó sokat aludtam... Most csak a fejem fáj és a torkom." - mondta a műsorban.

Forrás: TV2

Azt is elárulta, hogy régen nem érezte már magát ennyire rosszul, elképesztően rossz a közérzete. Persze ezen kívül már csak az bántja jobban, hogy nem tudja, valóban koronavírustól szenved-e vagy sem. Hiszen ha beigazolódik a félelme, akkor azon is el kell gondolkodni, hogyan ne fertőzze meg a családját.

Ági és Csaba biztosra akart menni, ezért felhívták a háziorvosukat, de majd csak a ma esti adásból fog kiderülni, hogy mit mondott a szakember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.