Mogyoróssy Adriennt nőgyógyászati betegsége miatt kellett műteni

Forrás: TV2 -
Mogyoróssy Adrienn műtét endometriózis nőgyógyászati probléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! énekesnője, Mogyoróssy Adrienn egy rutin nőgyógyászati szűrővizsgálaton vett részt, amikor kiderült, endometriózisa van, és meg kell műteni.

Mogyoróssy Adriennt a Sztárban sztár leszek! című műsorban ismerhették meg a nézők. A fiatal énekesnő úgy döntött, megosztja rajongóival, min ment keresztül, és ezzel egyben felhívja a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságvára.

Februárban ugyanis rákszűrésen járt, aminek eredménye szerencsére negatív lett, viszont kiderült, hogy endometriózisa van. A koronavírus miatt csak most került sor az operációra.

„Szerencsére jól sikerült a műtét és én is egyre jobban vagyok! Mindenképp szeretném veletek azt is megosztani, hogy a Szent Margit Kórház Nőgyógyászati Osztálya és az ott dolgozók egytől egyik dicséretet és elismerést érdemelnek, szakmailag-emberileg! Hihetetlenül kellemeset csalódtam! Hála és köszönet nekik" – számolt be Adrienn a Facebook oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.