Balesete óta képtelen gondoskodni magáról Katus Attila - Videó

baleset gondoskodás foci Katus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Katus Attila a Prémium Médiaválogatott tagjaként szenvedett súlyos sérülést a futball pályán. Az aerobik-világbajnokot műteni kellett, a felépülése pedig hosszú hetekig eltart majd.

„Aláfordult a bokám, azt éreztem, hogy a szalagokkal lesz a probléma, de aztán megállapították az orvosok, hogy a szárkapocscsont vége letört, sőt, kicsit el is mozdult.

Pedig azt hittem, megúszom egy-két hét pihenővel, de amikor egy gyógytornász megnézte a lábam, csak annyit mondott: ő bizony nem nyúl hozzá, s rögtön elvitt orvoshoz. Jó döntés hozott, mivel a kalocsai kórházban, azonnal meg kellett műteni a lábam. Ez több ok miatt is kellemetlen volt, hiszen arra a napra szerveztem egy csoportos kerékpártúrát, amiről nem akartam lemaradni.

Egykor kezdődött a műtét, én meg hatkor már el is indultam a kórházból, hogy ott legyek az eseményen, még ha nem is tudtam velük tartani.

Hálás vagyok a kalocsai gyógytornásznak, főorvos úrnak és az ápoló személyzetnek, hogy mindenben segítettek."

-mondta Attila a Blikknek.

A fitneszgurura még legalább 5-6 hét pihenő vár, mégsem bosszankodik: igyekszik a lehető legtöbbet kihozni ebből a helyzetből.

„Ágyban fekszem, bár kapok segítséget, de még így sem könnyű. A legnehezebb az egész sérülésben, hogy nem tudok még magamról gondoskodni.

Egy egy mozdulatot ha teszek azt előre át kell gondolnom. Lakáson belül hátizsákkal mankózom, ha át akarok vinni egyik szobából a másikba valamit, hiszen a kezeim foglaltak."

-nyilatkozta Katus, aki szeretné szeptember végéig befejezni online életmódváltó és testsúlycsökkentő programját, amit még a járvány kezdetekor kezdett el kidolgozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.