Eltitkolták: Beckhamék is elkapták a koronát, Victoria teljesen bepánikolt

Forrás: AFP/Cristina Quicler -
David Beckham koronavírus Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak most derült ki, hogy David és Victoria Beckham márciusban elkapták a koronavírust, miután Miamiban jártak, és több rendezvényen részt vettek. A Spice Girls egykori tagja teljesen bepánikolt, hogy szuperterjesztők lehetnek.

Több eseményen részt vettek Beckhamék Miamiban még tavasszal David új futballklubja kapcsán, ahol kezet fogtak, és puszit adtak az embereknek. Illetve Brooklyn 21. születésnapját is megünnepelték egy klubban.

David és Victoria Beckham eltitkolta, hogy megfertőződtek a koronavírussal. Forrás: AFP/Cristina Quicler

Ezután repültek vissza Londonba, néhány nap múlva David nem érezte jól magát, majd Victoriának is megfájdult a torka. Később több alkalmazott és családtag is jelezte, hogy lebetegedtek. Victoria pánikba esett, és két hétig nem hagyta el otthonát, a családjának is megtiltotta, nagyon félt, hogy szuperterjesztők lehetnek. A tesztek be is bizonyították, hogy valóban koronavírussal fertőződtek meg - írta a The Sun.

Egy barát szerint rémálom volt az egész, borzasztóan megijedtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.