Megerősítették: Bochkor Gábor koronavírusos - Ezek a tünetei

koronavírus Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beigazolódott a gyanú, Bochkor Gábor is elkapta a koronavírust. Bár a gyorstesztje negatív lett, a PCR-teszt már kimutatta a fertőzést és tünetei is vannak. 

"A hír igaz, pozitív lett a tesztem. Kedd óta hőemelkedésem és pici izomfájdalmam van, amire fájdalomcsillapítót szedek. A közérzetem teljesen jó, szaglásom és ízlelésem van, úgyhogy ezzel egészen jól elvagyok" – mondta el a Blikknek Bochkor Gábor.

VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Amint érzékeltem magamon az első tüneteket, jeleztem a kollégáknak, akiket a napokban tesztelnek majd. Pénteken a szerdaihoz hasonlóan best of adás lesz, egy közös felkonf erejéig leszünk adásban Lovász Lacival, hogy beszámoljunk a kialakult helyzetről. Mindenkinek felállítják a szükséges technikát az otthonában, hogy hétfőtől adást tudjunk csinálni. Amíg nincs meg mindenkinek a negatív eredménye, addig senki nem megy be a rádióba" - tette hozzá az ATV műsorvezetője, és azt is elmondta, a #Bochkor e heti forgatása is elmaradt, helyette Best of adást láthatnak a nézők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.