Kourtney Kardashian szerint életveszélyes lehet a maszkviselés

Forrás: Instagram/Kourtney Kardashian -
Kourtney Kardashian Maszk koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian testvére, Kourtney szerint a kék, orvosi szájmaszkok rákot okoznak, ezt fejtette ki hosszasan Instagram-oldalán. Rajongói kiakadtak rá.

Közösségi oldalán kardoskodik a szájmaszkok ellen Kourtney Kardashian, ugyanis szerinte a kék, orvosi maszk viselése borzasztó egészségtelen, mivel rákot okoznak.

Kourtney Kardashian szerint a kék maszk rákot okoz. Forrás: Instagram/Kourtney Kardashian

„Azok a bizonyos kék maszkok, melyek viselését a boltokban és repülőgépeken kötelezővé tettek, politetrafluoretilénből készülnek. A Cancer.Org szerint ez növeli a máj-, a here-, a hasnyálmirigy-, a vese- és a mellrák kockázatát, illetve emellett a fekélyes vastagbélgyulladás, a pajzsmirigybetegség, a várandósság alatti magas vérnyomás és a magas koleszterinszint esélyét is. Ráadásul az influenzához hasonló tüneteket okozhat, bevérezhet tőle a tüdő is, ami pedig fulladást eredményez"

- írta a sztár.

Csakhogy sok rajongója nem ért vele egyet, többen is jelezték, hogy ne terjesszen ilyeneket, mert a tények, amiket állít egyelőre nincsenek bebizonyítva, ráadásul az orvosok is ezt használják évek óta a műtétekhez - írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.