Nádai Anikó műtétjéről vallott: "Van esély arra, hogy ez a dolog újra előjön"

Forrás: rtl..hu -
műtét Nádai Anikó méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikót a közelmúltban műtötték meg méhnyakrákkal. Mivel időben észrevették a betegségét, így az operáció sikeresnek bizonyult. Érzéseiről vallott a műsorvezető.

"Nem hiszem, hogy megéri félni, vagy halogatni ezt a dolgot, mert az életetek múlhat rajta. Hozzáteszem, ennek a műtétnek köszönhetően még az is felismerhető volt, hogy egy jóindulatú daganat is van a petefészkemben, és még azt is eltávolították.

Nádai Anikó Forrás: rtl..hu

Úgyhogy nekem ez lett a legnagyobb karácsonyi ajándékom. És egy igazi figyelmeztetés, hogy sokkal jobban oda kell figyelnem magamra, hiszen itt van a fiam, akinek szüksége van rám. Van esély arra, hogy ez a dolog újra előjön, éppen ezért, ha valakinél ez kiderül, félévente újra el kell járni szűrésekre. Megyek is kontrollra megint" - mondta Anikó közösségi oldalán, írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.