Súlyos nőgyógyászati probléma miatt operálták meg a magyar rapper várandós kedvesét

Forrás: Instagram/Mészáros Norina -
műtét méhszájseb terhes VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Young G, azaz VV Béci a kedvesét és születendő kislányát félti. Párját, Mészáros Norinát a napokban meg kellett műteni méhszájseb miatt, nehogy a baba koraszülött legyen. 

"Norina már a hatodik hónapban jár, május végére van kiírva. Az már az első vizsgálatok során kiderült, hogy veszélyeztetett terhes, de közben kialakult egy nőgyógyászati problémája is, ami miatt hétfő reggel meg kellett műteni, nehogy korai szülést eredményezzen. Ez alapból egy rutinműtét lett volna, de a baba miatt komplikált volt. Most a szövettan eredményére várunk. Nem egyszerű a helyzet, mert vérzékeny és vashiánya is van, de igyekszünk pozitívak maradni. Két szerettemért aggódok, ami szörnyű dolog. Hiába vagyok folyamatosan kapcsolatban a kórházzal, az orvosokkal, hogy tudjam, mi történik Norinával és a babával. Látszik, hogy mindent megtesznek értük, és mindig nyugtatnak, de nem tudhatom, pontosan mi történik odabent. Annyira szeretném, hogy bemehessek és meglátogassam, fogni szerettem volna a kezét akkor is, amikor az intenzív osztályon feküdt. Norina egy nagyon erős nő, de el vagyok keseredve, amiért egy ilyen nehéz helyzetben nem lehetek mellette. A babára a probléma nem hat ki, koraszülés sem lehet. A kórház a legjobbat biztosítja Norinának" - mondta a Blikknek VV Béci.

VV Béci és párja, Norina Forrás: Instagram/Mészáros Norina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.