Szabó Ádám testileg és lelkileg is padlóra került, de már sikerült visszanyernie az egészségét. A koronavírus miatt azonban még aggódik, ahogy hiányzonak neki az elmaradt koncertek is. 

Szabó Ádám komoly betegséggel küzdött, de szerencsére abból már kigyógyult, Nagy fájdalmai voltak, ám a gyógyszeres kezelés sokat segített. Ennek ellenére nincs teljesen jól, hiszen a koronavírus az ő életét is meghatározza.

Szabó ÁdámForrás: Szabó Ádám/Instagram

"Hál' istennek már kijöttem belőle. Pokoli fájdalmaim voltak, de kaptam antibiotikumot, és az segített. Egy hét nagyon rossz volt, nem tudtam, mi fáj jobban, a hasam vagy a vesém. Sugárban jött a fájdalom, végül még a fejem is belesajdult. Legyengített a betegség, húzott vissza az ágy. De már minden rendben. Kicsit ódivatúnak is éreztem, hogy nem koronás lettem. Persze borzasztóan sajnálok mindenkit, aki elkapta a vírust, és remélem, előbb utóbb vége lesz" - mondta a Blikknek. Ráadásul egy 28 éves barátját is elvesztette. "Ismerősöm volt, zenész... Szegény meghalt, pedig nem volt krónikus betegsége, mégsem tudta legyőzni a szervezete a vírust. Minden ismerős, ismeretlen halála megráz. Ez a koronavírus teljesen kikészít! Nem is tudom, mióta nem volt koncertem. Ez depressziós időszak, amiben nem tudok mit kezdeni magammal. Írom a dalokat, egy-két évre megvannak. Húsz, harminc demó biztosan kész, de kinek mutassam meg? Tíz éve benne vagyok a popzenei életben, de már felidézni se tudom, egy éve mi volt... Nem találom magam. És a munka mellett más is hiányzik: annyira szeretnék már találkozni a barátaimmal, kiülni egy teraszra.. De persze a legfontosabb, hogy mindenki egészséges legyen" - tette hozzá.