Megvan a szakvélemény: ez okozta Rubint Réka édesanyjának a halálát

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
Rubint Réka gyász Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul hunyt el Rubint Réka édesanyja. Kiderült, amikor elkapta a koronavírust tavaly év végén, súlyos kétoldali tüdőgyulladás alakult ki nála, ennek maradtak szövődményei. Az orvosi jegyzőkönyv szerint tüdőembólia okozta a halálát.

Szerettei kezei között hunyt el a hétvégén Rubint Réka édesanyja. Az asszony a családjával töltötte a napot, amikor hazafelé indultak, váratlanul összeesett. Hiába próbálták újraéleszteni, nem tudták megmenteni.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

Most kiderült, amikor tavaly év végén elkapta a koronavírust, komoly kétoldali tüdőgyulladás alakult ki nála. Ám sikerült felgyógyulnia, de ennek szövődményei maradtak, a halálát tüdőembólia okozta

„Hiába szedte a vérhígítót, amit egyébként is évek óta használt, sajnos, elkerülhetetlen volt a tragédia. A szakorvos azt mondta, ha éppen nem velünk van, hanem 400 kilométerrel odább, akkor is ugyanabban az időpontban lett volna rosszul. Mindig szoros volt a kapcsolatunk, de az utóbbi hónapokban a megszokottnál is több időt töltöttünk együtt. Éppen a betegség miatt, nagyon megijedtünk akkor, hogy elveszítjük, ezért akartuk a közelünkben tudni, hogy vigyázzunk rá" – mesélte Norbi a Blikknek.

A gyerekeket is nagyon megviselte a tragédia, nagymamájuk igen közel állt hozzájuk.

"Lara ma reggel is sírva ébredt. Nagyon erősek, de hiányzik nekik, ők Réka anyukájának a kezeiben nőttek fel, erős kötődés volt köztük."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.