Schobert Norbi: "a fiam hősiesen küzdött a mama életéért"

Rubint Réka gyász Schobert Norbi részletek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, hatalmas tragédia érte a hétvégén a Schobert családot, Rubint Réka édesanyja szombat délután szerettei karjában hunyt el. A családfő, Schobert Norbi szívszorító részletetet árult el a történtekkel kapcsolatban.

Rubint Réka édesanyja a család otthonában esett össze, életét sajnos már nem tudták megmenteni. A mentők kiérkezéséig Schobert Norbert és Norbika próbálták újraéleszteni.

"A mentősök a telefonba mondták, mit hogyan csináljunk, s a fiam hősiesen küzdött a mama életéért. Nem gondoltam, hogy a gyerekeim ennyire felnőttek, és hogy egy ilyen drámai helyzetben így helyt tudnak állni. De senkinek nem kívánom, hogy végignézze, ahogy a felesége és a gyerekei sírva üvöltik: „Mama, kérlek, ne menj el!" - árulta el Norbi.

Rubint Réka a hétvégén tragikus körülmények között veszítette el imádott édesanyját Forrás: Facebook/Rubint Réka

A mentősök 10 perc alatt kiértek a családi házhoz Szentendrére, ahol látva, hogy súlyos a baj, rögtön mentőhelikoptert hívtak, amellyel már orvos is érkezett a helyszínre. Egy órán át tartó próbálkozás után azonban nem sikerült Réka édesanyjának szívét újraéleszteni - írja a Ripost.

"Felfoghatatlan ez az egész, egy pillanat alatt elszállt az élet az anyósomból. Még nem tudjuk, mi történt, de nagy valószínűséggel infarktust kapott. Nagyon féltem Rékát, mert teljesen összeomlott. Reggel elvittem futni az erdőbe a kutyusunkkal, hátha az segít, de még vigasztalhatatlan. Csak sír, ahogy Norbika is, Lara és mindenki" - magyarázta szomorúan a családfő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.