Iszak Eszti betegségéről vallott: ilyen tünetekkel kezdődött nála

Forrás: Instagram -
betegség endometriózis Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fontosnak tartja ma már, hogy beszéljen betegségéről Iszak Eszti, hiszen rengeteg nőt érint az, amin ő keresztülment az utóbbi egy évben. A sztár elárulta, hogyan kezdődött nála.

Iszak Eszti nem oszt meg sok mindent a magánéletéről a közösségi médiában, ám úgy érezte betegségéről most beszélnie kell. A Life TV Ébredj velünk című műsorában mesélt arról, egy éve derült ki, hogy endometriózisban és Hashimoto-betegségben szenved.

Először erős hasi fájdalmakat tapasztalt, és hangulatingadozásokat, ezért elkezdték kivizsgálni. Kiderült, hogy a pajzsmirigyét gyakorlatilag elkezdte lebontani a szervezete.

Iszak Eszter nehezen dolgozta fel, hogy beteg. Forrás: Instagram

Eszti egy műtéten is áteset, bevallotta, csak most sikerült feldolgoznia, hogy beteg, de szeretne másoknak is segíteni, ezért döntött úgy, hogy megosztja tapasztalatait. Szerinte fontos, hogy a nők figyeljenek a tünetekre, mert sokszor az orvosok is csak legyintenek rá.

Eszti áttért a gluténmentes táplálkozásra, és életmódot váltott, ami szintén nem volt egyszerű számára. Ebben is szeretne segíteni hasonló sorsú nőtársain.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.