Koronavírusban halt meg a magyar édesanya, újszülött csecsemőjét hagyta itt

Forrás: Shutterstock -
anya koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesanya egészséges és fiatal volt, mégis legyőzte a koronavírus. Tímea újszülött csecsemőjét hagyta hátra.

A koronavírus nem csak idős és beteg emberekre jelent komoly veszélyt, sajnos ezt már sokan megtapasztalták, egyre többen veszítik el szerettüket, ismerősüket.

Egy budapesti nő a Facebookon osztotta meg a szomorú hírt, hogy fiatal kolléganője elhunyt. Tímeának irányított véradással is próbáltak segíteni a munkatársai, ám sajnos nem tudta legyőzni a betegséget. Újszülött kisfiát hagyta itt – írta a Ripost.

„Végtelen szomorúság van a szívemben... Most jött a szomorú hír, hogy meghalt egy lélegeztetőgépen lévő közvetlen kollégám. Fiatal nő. Újszülött kisfia félárva lett. Fiatal, egészséges nő volt, lélegeztetőgépre került. Küzdött, irányított véradással segítettük.. Küzdött, de a vírus győzött..." - írta kolléganője a Facebookon.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Ráadásul nem Tímea volt egy egyetlen ismerőse, akit elragadott a vírus.

„Nem szoktam írni munkahelyi dolgokról, de most megint újra összeszorult a szívünk, mint amikor egyre gyakrabban olvassuk az e-mailekben, hogy ki halt meg a munkatársaink közül, ki szorul segítségre, kinek maradt árván a gyereke... Egyikük sem volt idős. És most még egy fiatal nő elment, feladta a szervezete a küzdelmet" - folytatta nő.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.