Támadják a magyar orvost, mert elmondta az igazat a koronavírussal kapcsolatban

Forrás: Dr. Novák Hunor -
Dr. Novák Hunor oltás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Novák Hunor rengeteg hasznos információt oszt meg a koronavírussal kapcsolatban napi szinten. Most elárulta, mit gondol az összeesküvés-elméletekről, és az oltás kötelezővé tételéről. De arról is mesélt, mennyi támadás éri őt.

Igyekszik minden nap hasznos információkkal ellátnia a lakosságot Dr. Novák Hunor a koronavírussal kapcsolatban, hiszem még mindig sok a kérdés az emberek fejében. Az orvos rengeteg támadást kap az oltásellenesektől, de ez sem tántorítja el, számára ez egyfajta misszió. Ugyanis elképedve hallgatja a sok összeesküvés-elméletet, többek között, hogy Bill Gates akar chipet ültetni belénk az oltással.

Már kimondva is abszurd, mégis sokan hisznek ezekben az őrültségekben, főként Gődény hívei közül, akiktől támadásokat kaptam, szimplán azért, mert elmondtam az igazat. Félelmetes, ahogy az emberekben fokozódik az agresszió, emlékezzünk vissza, hogy már azoknak a mentősöknek is a halálát kívánták, akik szimplán a józan érvekre hagyatkozva beoltatták magukat"

Metropolnak

Dr. Novák Hunort sokszor támadják az oltásellenesek. Forrás: Dr. Novák Hunor

Az orvos azt is kifejtette, nem tartja kizártnak, hogy egyszer majd kötelezővé válhat az oltás.

„Ez sokak számára elsőre ijesztő lehet, de ha egyszer újra tombolni fog a járvány, és rossz lesz az oltási hajlandóság, miközben rengeteg vakcina áll a raktárban, akkor bizony akár kötelezővé is tehetik, vagy hozhatnak olyan intézkedéseket, mint a védettségi igazolvány, amihez már látjuk is, hogy egyre több kedvezmény kapcsolódik, vagy bizonyos dolgokat csak akkor tehetünk majd meg, ha be vagyunk oltva.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.