Pánikrohamoktól szenved Zalatnay Cini: "Próbálok még mindig kitartani"

Forrás: TV2 -
Zalatnay Sarolta pánikroham pánikbetegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt nagyon megviselte a pandémia és az, hogy nem állhatott színpadra jó ideje. Zalatnay Saroltánál emiatt újra jelentkeztek a pánikrohamok.

Zalatnay Cini régóta nem állhat színpadra, és egyelőre még nem látja ennek a végét. Valószínűleg ez játszott közre abban, hogy az énekesnőnél újra jelentkeztek a pánikrohamok, amivel már korábban is küzdött.

„Próbálok még mindig kitartani, de megmondom őszintén, nagyon sokszor előjön bennem az a rossz érzés, amit valamikor régen, huszonéves koromban még nem ismertek el, csak azt mondták: 'Hisztizel fiam...'" – mondta Cini a közösségi-oldalán.
Az énekesnő arról is beszélt az élő videóban, hogy rájött nála miért alakulhatott ki a pánikbetegség. Egy múltbéli rossz élményre vezethető vissza.

Zalatnay Saroltánál újra jelentkeztek a pánikrohamok. Forrás: TV2

„Éppen pár napja voltam egy beszélgetésen, ahol ez volt a téma és megtudtam, hogy ez a betegség visszavezethető a múltba. Én sosem felejtem el, hogy annak idején, amikor a mandulámat műtötték, majd volt mindkét oldalon a fülműtétem, még nem voltak olyan modern altatási lehetőségek, mint manapság. Vagyis éterrel altattak. Az én generációm az tudja, hogy amikor ránk rakták a maszkot, akkor zuhanást, fülzúgást éreztünk, és az ébredés is nagyon rossz volt. Lehetséges, hogy ezekből az élményekből maradt vissza a pánikbetegségem"

Ebben a nehéz időszakban pedig a sok feszültség miatt újra jelentkeztek Cininél a rohamok. De igyekszik pozitívan gondolkodni, és tudja, hogy képes lesz úrrá lenni rajta.

„Úgy, hogy ennyi ideje nincs színpad, nincs zene, nincs hol levezetődjön egy csomó energia, ami felgyülemlik és ebből lesz a pánikroham. Ehhez jön a szomorúság, ami amiatt van, hogy még mindig nem igazán látom ennek a helyzetnek a végét.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.