Ezek a vény nélkül kapható gyógyszerek szedhetők a Covid alatt és után

Forrás: pixabay.com -
Covid-19 gyógyszerek COVID-19 tünetek vény nélkül kapható gyógyszerek koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-fertőzés során és után felléphetnek különböző tünetek, melyek elmulasztásához gyógyszerekre lehet szükség. 

Mindig fontos kérdés, mi az, amit a beteg beszedhet és mi az, amit nem? Ha bármi tünetünk adódik, továbbra is a legjobb, ha háziorvoshoz fordulunk, így szakember írja fel számunkra a legalkalmasabb gyógyszereket. Az öngyógyítás rendkívül veszélyes tud lenni, így mindenképpen ajánlott első lépésként az orvosi kivizsgálás.

A Budapesti Szent Ferenc kórház Facebook-oldalán tett közzé egy ábrát, melyen néhány Covidban és post-Covidban alkalmazható, vény nélkül kapható gyógyszer van felsorolva. A Covidban alkalmazható gyógyszerek többsége orvosi rendelvényhez kötött, így ezek nem szerepelnek a táblázatban, de a Covid-betegség kapcsán a vény nélkül kaphatókat is csak orvossal egyeztetve lehet szedni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.