Lombikprogramra készül a 38 éves Vajna Timi: "A kor nem tréfadolog"

Vajna Timi műtét endometriózis lombikbébi-program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, komoly nőgyógyászati műtéten esett át Vajna Timi. A híresség endometriózissal küzd, most egy cisztát távolítottak el a petefészkéről és petesejt-leszívása is volt. 

Timi még Andy Vajna feleségeként vágott bele először a lombikprogramba Amerikában. Vajna azonban időközben elhunyt és nem került sor a beültetésre. Timi azóta is többször utalt arra, hogy valószínű lombikeljárással próbálkozik majd, ha eljön az ideje.

Forrás: Instagram/Vajna Tímea

Timi most több Instagram-storyban számolt be arról, hogy komoly fájdalmai voltak, így túlesett egy endometriózis- és egy petefészekciszta-eltávolító műtéten, valamint kétszer is vettek le tőle petesejtet.

„Petesejtkivétel műtét előtt... Ilyen nagyra nőtt a hasam" - mutatott egy fotót a 38 éves Timi, egy másikhoz - amin vőlegénye éppen a hasába adja be a hormonkészítményt - pedig ezt írta. „A kor nem tréfadolog. Már értem, miért mondják az orvosok, hogy a nők 35 éves koruk alatt szüljenek. De az élet nem olyan egyszerű... körülmények, munka, kapcsolat..."

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.