Vajna Tímea a babavárás körülményeiről árult el részelteket

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
családtervezés család babavárás lombik Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megadta a lehetőséget Vajna Tímea követőinek arra, hogy kérdezzenek tőle. Rajongói pedig a családtervezéstől érdeklődtek, Tímea pedig őszintén válaszolt.

A lombikprogramról beszélt őszintén Vajna Tímea, ugyanis Instagram-oldalán felajánlotta a lehetőséget követőinek arra, hogy kérdezzenek tőle.

Vajna Tímea a babavárás körülményeiről árult el részelteket Forrás: Instagram/timeavajna

Egyik követője pedig megkérdezte tőle, hogy lányt vagy fiút szeretne-e. "Egyszer kisfiút, egyszer kislányt szeretnék. Az orvosok azt mondják, hogy lombiknál mindig a lány az erősebb" - válaszolta Vajna Timi.

Vajna Tímea a babavárás körülményeiről árult el részelteket Forrás: Instagram/timeavajna

Az is kiderült továbbá, hogy nem béranya hordja majd ki a babát és az is, hogy a lombikprogram alatt nem megengedett az intenzív edzés és a szépészeti beavatkozás.

Vajna Tímea a babavárás körülményeiről árult el részelteket Forrás: Instagram/timeavajna
Hajdú Péter és Gelencsér Timi összemelegedtek a Balaton Soundon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-hajdu-peter-es-gelencser-timi-osszemelegedtek-a-balaton-soundon.htmlHajdú Péter is ott volt természetesen a Balaton Soundon, szórakozásához megfelelő társat is talált: nagyon összemelegedett Gelencsér Timi egykori szépségkirálynővel. TV + SztárokOrigoHódi Pamela és Berki Krisztián titoktartási szerződést írtak aláhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-hodi-pamela-es-berki-krisztian-titoktartasi-szerzodest-irtak-ala.htmlHivatalosan is lezárult Berki Krisztián és Hódi Pamela között a gyermekelhelyezési per. A szigorú láthatási szabályok mellett egy titoktartási szerződést is aláírt az egykori pár. TV + Sztárok--Már nem titok, kivel tölti idejét Amerikában Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180712-mar-nem-titok-kivel-tolti-idejet-amerikaban-hosszu-katinka.htmlA rajongók és a sajtó is felfigyelt arra, hogy Hosszú Katinka egyre több mosolygós és szexi képet posztol, mióta az USA-ban tartózkodik. Úgy tűnik, most az is kiderült, kik okozzák ezt a boldogságot és felszabadultságot. TV + Sztárok--Várkonyi András még nem dolgozta fel lánya haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180712-varkonyi-andras-meg-nem-dolgozta-fel-lanya-halalat.htmlVárkonyi András lánya májusban hunyt el hosszú betegség után, a színész azonban még nem tudta feldolgozni gyermeke halálát. Dolgozik, mert az eltereli a figyelmét, de közben kérdéseket tesz fel magának, hogy vajon mindent megtett-e. TV + SztárokOrigoCameron Diaz és Benji Madden üvöltöztek egymással a nyaralásukonhttp://www.life.hu/sztarok/20180712-cameron-diaz-es-benji-madden-uvoltoztek-egymassal-a-nyaralasukon.htmlCameron Diaz és Benji Madden kapcsolata nem fenékig tejfel, a feszültségeket pedig a firenzei nyaralásukon sem tudták félretenni. Mindenki szeme láttára üvöltöztek egymással. TV + Sztárok--A Neoton egykori énekesnője, Pál Éva egy boltban fog dolgoznihttp://www.life.hu/sztarok/20180712-a-neoton-egykori-enekesnoje-pal-eva-egy-boltban-fog-dolgozni.htmlA Neoton egykori énekesnője, Pál Éva nagyon nehéz anyagi helyzetbe került, még az is lehet, hogy elveszíti otthonát. Reményt ad azonban az, hogy végre munkát talált, habár nem egészen olyat, amilyet szeretett volna: egy közértben fog dolgozni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.