Forgács Gábor: "Többször voltam a gödör szélén, de az orvosok mindig visszarángattak onnan"

Forrás: Facebook/Gábor Forgács -
betegség Forgács Gábor gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos betegséggel küzdött Forgács Gábor. A színész szerencsére már jól van, most arról is beszélt, hogyan élte meg az elmúlt hónapokat. 

"Az utolsó egy év főszereplője gyakorlatilag a betegségem volt. Időnként halljuk, hogy hol ez, hol az rákos lett, vagy el is ment emiatt, de ha velünk fordul elő, akkor furcsa változatban éljük meg. Minden hír, ami ezzel a betegséggel kapcsolatos volt, rólam szólt. Nekem ez az egy év hitetlenül sok tapasztalatot adott saját magammal kapcsolatban. Hogy mennyit bírok és tűrök el muszájból, vagy a saját akaratomból. Elkényeztetett egyke gyerek voltam, ezért állandóan meglepetéseket okoztam magamnak azzal, hogy mi mindent meg tudok csinálni, pedig azt hittem, ezekre nem vagyok képes. Többször voltam a gödör szélén, de az orvosok mindig visszarángattak onnan" - mesélte Forgács Gábor a Borsnak.

Forrás: Facebook/Gábor Forgács

"Gyakorlatilag a halál az egyetlen igazságos dolog az életben, mert mindenkit utolér. Legfeljebb az nem igazságos, hogy ki mikor, meg hogyan megy el. Ráadásul a koporsón nincsenek zsebek, tehát semmit sem tudunk magunkkal vinni" - tette hozzá.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.