Felesége vigyáz Bodrogi Gyulára, aki repedt bordákkal állt színpadra

TV2 -
színész fájdalomcsillapítás sérülés baleset Bodrogi Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus végén szenvedett balesetet Bodrogi Gyula. A színész ahelyett, hogy pihenne, már gőzerővel dolgozik, pedig még fájdalmai vannak.

A 86 éves Bodrogi Gyula fiatalokat megszégyenítő lendülettel éli az életét, és esze ágában sincs pihenni. Augusztus végén épp a Nemzeti Színházban próbált egy darabot, amikor elvesztette egyensúlyát, és lezuhant egy dobogóról. A színész hallani sem akart arról, hogy mentőt hívjanak hozzá, fájdalmai azonban napokkal később sem múltak, így kénytelen volt orvoshoz menni. Kiderült, hogy Bodroginak elrepedtek a bordái, és azt kérték tőle, pihenjen, ő azonban szinte rögtön munkába állt.

A hétvégén Szenes Iván emlékkoncertjére volt hivatalos, ahol nem csak énekelt, szavalt, de az egész műsort is levezette a legenda lányával, Szenes Andreával.

Fájdalomcsillapítóval dolgozik Bodrogi Gyula. TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.