Barátja beszélt Damu Rolandról: "Az hitte, egyedül majd mindent megold"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland műtüdő (ECMO) koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, Damu Roland kritikus állapotban van, jelenleg kórházban fekszik az intenzív osztályon,lélegeztetőgépen van. Most régi barátja, Zámbó Árpi reagált a történtekre. 

„Kicsit önfejűnek tartottam, mert az hitte, egyedül majd mindent megold, sínre teszi az életét. Nemrégiben próbáltam őt keresni, de már nem értem utol. Sajnálattal mondta korábban, hogy a színház elzárkózik tőle, nem kell senkinek. Szerintem biztos, hogy kell ő, mert tehetségesnek tartom Rolandot. Minden ember elbotlik néha" - nyilatkozta a Tények Plusznak Árpi, aki egy közös műsor forgatása során került közel a színészhez.

Damu Roland az utóbbi időszakban sokat betegeskedett és anyagi gondokkal is küzdött, most pedig az életéért küzd. Úgy tudni, bár két oltást is felvett a színész, koronavírus-fertőzés miatt került kórházba.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.