Másodszor lett covidos Majoros Hajni: "Reméltem, hogy többet nem találkozunk, mivel akkor keményen megküzdöttünk, és az oltásokkal is felvettük a harcot ellened!"

COVID-19 Majoros Hajni koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Msodszorra is elkapta a koronavírust Majka felesége, Majoros Hajni. Az Instagramon közölte követőivel, hogy egyedül tölti a szilvesztert.

"Azt hittem, nem lesz időm év végi posztot írni, kitenni bármi olyan képet, ami a mai naphoz illene! Gondoltam, úgyis túl elfoglalt leszek ehhez, mert a családommal társasozunk, filmeket, meséket nézünk. Táncolunk, zenét hallgatunk, iszogatunk, és izgatottan készülünk a ma esti házibuliba, ahol a tesómék, barátaink is ott lesznek, a fiaim pedig addig maradhatnak fent, ameddig csak bírnak! Úgy tűnt, nem lesz elég időm, mert előtte még hajat kell mosnom, ki kell sminkelnem magam, ki kell választanom a ruhát, amit felveszek, amit a fiúk felvesznek...Még a lencsét is meg kell főznöm, mert nálunk ez szokás, hogy újévkor azt eszünk! Kötelező. Azt hittem, nem lesz elég időm, és majd Storyba amúgy is kiteszek valamit! Mondjuk azt, ahogy ordít a zene, és mi üvöltve énekeljük, az Ájvantjúbeket az N Sync-től! De az élet megint megírta helyettem a forgatókönyvet. Igen, lett időm erre a posztra, és az elkövetkező napokban is lesz időm, csak épp nem úgy, ahogyan azt elterveztem, szerettem volna! Szobafogságra lettem ítélve! Egyedül vagyok egy szobában, miközben a családom tagjai itt vannak a házban! Hallom ahogy Peti a lencsét készíti, amit persze előző este beáztatott. A fiúk társasoznak, filmet néznek! Arti ugatja a szomszédokat, ellenben a petárda durrogtatása hidegen hagyja! Szerencsére. Előkerülnek lassan a dudák is, aminek a hangjától ugyan szétmegy a fejem, de most alig várom, hogy halljam, ahogy a fiaim megfújják! Szóval...Drága covid úr/hölgy! Egy évvel ezelőtt már jártál nálunk, amikor is igen mély nyomokat hagytál bennünk! Reméltem, hogy többet nem találkozunk, mivel akkor keményen megküzdöttünk, és az oltásokkal is felvettük a harcot ellened! Te mégis itt vagy, és bár margódra legyen írva, most nem vagy annyira kemény legény, és eddig a kiscsaládom többi tagját is békén hagytad, mégis meg kell, hogy kérjelek szépen, alázattal, HÚZZAFRANCBA innen tőlem is!" - írta a közösségi oldalán Hajni, akinél az első covid-fertőzése komoly tünetekkel járt.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.