A népszerű rapper és műsorvezető, Majka mellett, párja, Majoros Hajni is megfertőzödött a koronavírussal. Sajnos ő nem azok közé tartozott, akik enyhe tünetekkel átvészelték a karantént, tüdőgyulladást és gyógyszermérgezést kapott. 

 A Majoros családot teljesen ledöntötte a lábáról a koronavírus, először a családfő, Majka tesztje lett pozitív, majd gyermekei anyja, Hajni is elkapta az alattomos vírust - írja a Blikk.

Az édesanya közösségi oldalán számolt be arról, hogyan vészelte át ezt a számára borzalmas időszakot. A beszámolója alapján összesen 19 napig küzdött a koronavírussal, ami maga volt a rémálom.

Az első napokban enyhe tüneteket (fejfájás, szipogás, tüsszentés) tapasztalt, azt hitte, hogy ez csak egy novemberi megfázás, de a további napokban már lázzal és ízületi fájdalommal küzdött.

Majoros Hajnalka is elkapta a koronavírustForrás:Instagram/Majoros Hajni

Ezután Hajni úgy döntött, hogy gyorsteszt alá veti magát, ami negatív eredményt mutatott. Mivel a tünetei másnapra sem enyhültek, sőt, egyre rosszabbul érezte magát, elvégzett egy újabb gyorstesztet, ami viszont már pozitív eredményt mutatott.

A kórházban a kivizsgálás során kiderült, hogy mellhártya- és enyhe tüdőgyulladása van, de szerencsére hazamehetett a családjához. Azt hitte, ennél már nem lehet rosszabb, mikor kiderült, hogy a felírt antibiotikumtól gyógyszermérgezést kapott, ami újabb kellemetlen tüneteket produkált a szervezetében.

19 nap megannyi keserves nap és fájdalom után Hajni végre negatív tesztet produkált, bár még most is fáj a feje, szédül, gyengének és fáradtnak érzi magát, örül neki, hogy túl van a nehezén.