19 napig küzdött a koronavírussal Majoros Hajni, tüdőgyulladást és gyógyszermérgezést kapott

tüdőgyulladás COVID-19 Majoros Hajnalka Majka gyógyszermérgezés koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű rapper és műsorvezető, Majka mellett, párja, Majoros Hajni is megfertőzödött a koronavírussal. Sajnos ő nem azok közé tartozott, akik enyhe tünetekkel átvészelték a karantént, tüdőgyulladást és gyógyszermérgezést kapott. 

A Majoros családot teljesen ledöntötte a lábáról a koronavírus, először a családfő, Majka tesztje lett pozitív, majd gyermekei anyja, Hajni is elkapta az alattomos vírust - írja a Blikk.

Az édesanya közösségi oldalán számolt be arról, hogyan vészelte át ezt a számára borzalmas időszakot. A beszámolója alapján összesen 19 napig küzdött a koronavírussal, ami maga volt a rémálom.

Az első napokban enyhe tüneteket (fejfájás, szipogás, tüsszentés) tapasztalt, azt hitte, hogy ez csak egy novemberi megfázás, de a további napokban már lázzal és ízületi fájdalommal küzdött.

Majoros Hajnalka is elkapta a koronavírust Forrás:Instagram/Majoros Hajni

Ezután Hajni úgy döntött, hogy gyorsteszt alá veti magát, ami negatív eredményt mutatott. Mivel a tünetei másnapra sem enyhültek, sőt,

egyre rosszabbul érezte magát, elvégzett egy újabb gyorstesztet, ami viszont már pozitív eredményt mutatott.

A kórházban

a kivizsgálás során kiderült, hogy mellhártya- és enyhe tüdőgyulladása van,

de szerencsére hazamehetett a családjához. Azt hitte, ennél már nem lehet rosszabb, mikor kiderült, hogy

a felírt antibiotikumtól gyógyszermérgezést kapott,

ami újabb kellemetlen tüneteket produkált a szervezetében.

19 nap megannyi keserves nap és fájdalom után Hajni végre negatív tesztet produkált, bár még most is fáj a feje, szédül, gyengének és fáradtnak érzi magát, örül neki, hogy túl van a nehezén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.