Olyan súlyos állapotba került, hogy az orvosok azonnal altatásba helyezték azt a magyar kismamát, aki kómában fekve adott életet második gyermekének.

Alig emlékszik valamire a kórházban töltött hetekből Bedő-Nagy Szilvia, aki névnapozni indult, de mikor magához tért, már a kezében tartotta pár hetes kislányát. A covidos kismama 2020 őszén azután lett rosszul, hogy férjével átmentek édesanyjához névnapot ünnepelni. Az állapota nagyon gyorsan romlani kezdett, rohammentővel vitték kórházba, ahol szinte azonnal mélyaltatásba került.

Kómában fekve adott életet második gyermekének, de semmire sem emlékszik az egészből.

Nincs meg a szülés élménye, ami egy édesanyának felejthetetlen, megismételhetetlen pillanat. Nekem meg hirtelen lett egy pár hónapos kislányom... Az orvos mindennap elmondta, hogy szültem, már biztosan unta, meg segített pszichológus is, mert hónapok teltek el, amikor a karomba vehettem Napsugarat, akit eleinte meg sem tudtam tartani

– mesélte a Borsnak az édesanya, aki csodával határos módon élte túl a betegséget. A koronavírus-fertőzés szövődményei miatt teljesen legyengült, alig ötven kilót nyomott, mikor hazaengedték a kórházból. Újra kellett tanulnia beszélni, írni és járni, bár még a mai napig kerekesszékkel közlekedik.

Nem emlészik arra, hogy megszülte a gyermekétForrás: --

Amikor hazajöttem, újra meg kellett ismernem a lakást, a kerekesszékkel mindenhol levertem a vakolatot, iszonyatosan gyenge voltam, Joci fürdetett engem is, a kisbabánkat is... Engem, aki korábban félmaratonokat futott. Még mindig érzelmi hullámvasút az egész, és néha kilátástalannak látom a helyzetet, ha ránézek a két lányomra, az erőt ad

– tette hozzá Szilvi, aki őszintén beszélt arról is, hogy a nehézségek bizony megviselik a kapcsolatukat. A kétgyermekes anyuka azonban úgy érzi, ha túl tudnak jutni ezen, akkor utána már mindenre képesek lesznek a férjével.