Borzasztó tragédia: Három kislányt és egy újszülöttet hagyott hátra a covidos kismama

covidos kismama tragédia elhunyt a koronavírusos kismama koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkapta a koronavírust egy kismama, az állapota pedig olyan gyorsan romlani kezdett, hogy az orvosok a császármetszés mellett döntöttek. Nem szerették volna veszélybe sodorni a kisbabát.

Dunaszentgyörgy lakói egy emberként szorítottak az édesanya gyógyulásáért, az orvosoknak azonban nem sikerült megmenteniük a kismamát. A helyi újság információi szerint leállt a veseműködése, tüdőgyulladást és vérmérgezést kapott a covid-fertőzés következtében.

Egészséges a kisbaba (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A kisbaba koraszülöttként jött világra, de szerencsére kiváló egészségnek örvend. A kisfiút csak a napokban vihette haza a családja, akkor, amikor a nővérét már sikerült beszoktatni a bölcsődébe. A megözvegyült négygyermekes édesapát felesége rokonai mellett egy falubéli család és a helyi önkormányzat támogatja – írja a Bors.

A település az átmeneti gyorssegély mellett a temetés költségeihez is hozzájárul, illetve több gyűjtődobozt helyeznek ki, amelybe a család részére szánt adományokat helyezhetik el a lakosok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.