Danielle Shapiro imádja a szusit, mégis élete legrosszabb perceit élte meg egy kiadós lakoma után. Túl sok halas ételt fogyasztott, és ez akár az életébe is kerülhet. 

Danielle Shapiro annyira imádja a szusit, hogy havonta többször is kiadósan fogyaszt belőle. Barátnőjével egy étteremben 50 dollárt fizettek, hogy annyit egyenek, amennyi beléjük fér. Nem kellett volna. 

„Amikor másnap reggel 6 körül felébredtem, tudtam, hogy valami nincs rendben. A gyomrom és a mellkasom nagyon fájt, és nehéz volt mély levegőt venni" - mesélte a fiatal nő és hozzátette, hogy élete legrosszabb gyomorfájását élte meg. 

Forrás: Shutterstock

Kórházba került, ahol az orvosok közölték vele, hogy gastrooesophagitis reflux betegsége, vagyis savas refluxa van, ami nem életveszélyes, de fájdalmas tünetekkel járhat. A lány ennek ellenére továbbra sem hajlandó lemondani az élvezetekről.

„Biztosan fogok még szusit enni. Ez az élmény nem tette tönkre számomra a szusit, vagy az all-you-can-eat szusi élményt. Azt viszont megtanultam, hogy legközelebb hallgatnom kell a testemre, és lassabban kell haladnom" – tette hozzá Daniella.