Pánikrohama közben jelentkezett be közösségi oldalán Alec Baldwin lánya

Ireland Baldwin pánikroham Alec Baldwin kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alec Baldwint újabb csapás érte, lánya összeesett a fürdőszobában. 

Alec Baldwin élete legnehezebb időszakát éli. Nem elég, hogy a színészt gondatlanságból elkövetett emebröléssel gyanúsítják, és a magánélete is romokban van, most még a lányért is aggódhat. Ireland Baldwin összeesett, majd a fürdőszoba padlójáról jelentkezett be közösségi oldalán. A 26 éves modell szervezete valamiért nem tolerálja jól a kávét, és minden alkalommal, amikor éhgyomorra iszik belőle, rosszullét és pánikroham tör rá. Nem tudni, hogy ennek tudatában miért fogyasztott a rá méregként ható italból.

"Itt a pánikroham ideje. Ma reggel éhgyomorra ittam egy csésze kávét, ami szorongásos rohamhoz vezetett! Ezt most a fürdőszoba padlójáról írom. Általában így ülök itt, vagy magzati pózban fekszem, amíg már nem tudok sírni vagy hányni. A kávé irritálja a nyelőcsövemet, refluxot vált ki nálam, ami szorongáshoz vezet. Ha hozzám hasonlóan szorongó vagy, a kávé nem a barátod! Valószínűleg azt kérdezed, akkor miért iszom egyáltalán... Nos, azért, mert egy buta liba vagyok. Ennek megírása és a küzdelmeimről való nyílt beszélgetés veletek segít ezt elmulasztani. Ha a kávétól összesz*rod magad, és azt tapasztalod, amit én, kérlek, oszd meg lentebb" – írta közösségi oldalán Ireland.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.