A karrierje után az egész élete derékba tört: tíz év után válik a világsztár

válás színész Hilaria Baldwin gyilkossági kísérlet Alec Baldwin karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alec Baldwin és Hilaria Baldwin 10 éve házasság után döntöttek a válás mellett.

Alex Baldwin élete legnehezebb időszakát éli. A színészt nem elég, hogy gondatlanságból elkövetett emebröléssel gyanúsítják, még magánélete is romokban van. Úgy tudni, felesége, Hilaria beadta a válókeresetet.

Rövid időn belül lezárulhat a nyomozás a Rust című film forgatásán történt halálos lövéssel kapcsolatban, mégsem dőlhet hátra Alec, hiszen vár rá egy 60 millió dolláros válókereset

"Mint minden párnak, nekik is megvannak a maguk problémái, de Alec számára most minden felerősödött, és az emberek végre látják a házasságuk repedéseit"

- nyilatkozta egy forrás. A pár 2012-ben házasodott össze, tavaly márciusban született meg hatodik közös gyermekük - írja a Bors a a Life & Style magazin beszámolójára alapján.

Senki nem sejtette, hogy házasságuk romokban van, hiszen pár nappal ezelőtt is közös fotót posztoltak az Instagramon, de többen úgy vélik, a pár hosszú ideje hazugságban él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.