Kiderült, miért lehet kórházban Vitray Tamás: nyilatkozott a fia

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
Vitray Tamás ifj. Vitray Tamás akupunktúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megíruk, kórházba került Vitray Tamás. A Kossuth-díjas újságíró nem árult el semmit az állapotáról, most azonban a fia megszólalt és elmondta, hogy érzi magát az édesapja, akit egy magánklinikán kezelnek. 

"Mindenkit megnyugtatok, édesapám jól van, nem beteg, nincs baj. Való igaz, hogy egy egészségügyi intézményben volt a telefonhívás idején. Egy magánklinikán kapott akupunktúrás kezelést. Ez kísérleti jellegű, tehát nem konkrét betegség miatt próbálta ki. A barátai javasolták neki, hogy az orvosi centrumban érdemes lenne megnéznie az eljárást" - mondta el a Blikknek ifj. Vitray Tamás.

A napilap úgy tudja, lehet, hogy a tévés egy korábbi - otthonában leesett a galériáról és eltört három csigolyája - balesetben szerzett sérüléseit kezelteti akupunktúrával.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.