Gyermekkora óta súlyos neurológiai betegségben szenved a magyar énekesnő

Instagram -
kézremegés betegség Mardoll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekkora óta remeg Mardoll mindkét keze. A fiatal énekesnő a tremor nevű neurológiai betegségben szenved. A tünetei évről évre egyre erősebbek.

Catherine Dedericknek, ismertebb nevén Mardollnak egészen pici kora óta remeg a keze. A tünetei sajnos évről évre egyre erősebbek.

A fiatal lány a Fókusznak elmondta, hogy 7-8 éves korában szembesült azzal: nem normális, hogy remeg a keze, emiatt csúfolták is a kortársai.

Gyermekkora óta súlyos neurológiai betegségben szenved a magyar énekesnő Instagram

Hozzátette, hogy a hétköznapokban is gyakran kerül olyan helyzetbe, amikor magyarázkodnia kell a kézremegés miatt. Előfordult, hogy a boltos azt hitte, túlságosan lecsökkent a vércukorszintje, ezért nem kellett fizetnie a harapnivalóért, amit vásárolt.

"Volt egy időszak, amikor zavart, és próbáltam gyógyszert is szedni ellene, de úgy éreztem magam, mint egy zombi. De eljött az a pont, amikor beláttam: így születtem, ez én vagyok, nem fog változni"

– vallotta be Yvonne Dederick lánya, aki ma már megbékélt a betegségével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.