Életveszélyes állapotban került kórházba MC Hawer: így van most

életveszély magas vérnyomás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Uzsoki utcai kórházba került MC Hawer, miután életveszélyesen magas volt a vérnyomása. A sztár elárulta, hogy van most.

MC Hawer a közösségi oldalán jelentette be a követőinek, hogy kórházba került. Kiderült, hogy veszélyesen magas volt a vérnyomása, ezért szorult ellátásra. Most elmondta, hogyan érzi magát.

"Szerencsére nincs semmi bajom, most is teljesen jó értékeket mért az orvos. Naplót kell vezetnem, és tíz nap múlva vissza kell jönnöm még egy kontrollra. Rengeteg stressz ért mostanában, és a rendszeres mozgást is hanyagolom, valószínűleg ez lehetett a gond. Muszáj lesz újra elkezdnem sportolni" - mondta a Blikknek MC Hawer, akinek korábban az alkohol miatt kellett vérnyomáscsökkentőt szednie, de miután letette a poharat és elkezdett biciklizni, a gyógyszert is elhagyta. Sokáig nem volt ezzel gondja, ám pénteken életveszélyesen magas értéket mért.

MC Hawer magas vérnyomás miatt került kórházba Forrás:Facebook/MC Hawer

"Be akartam indítani az új okosórámat, és azon mértem 200 feletti értéket. Nagyon megijedtem, azonnal rohantam a patikába, ahol hasonlóan magas volt a vérnyomásom, így onnan egyből a sürgősségire küldtek. Ott csináltak EKG-t, labort és minden eredményem jó volt. Valószínűleg tényleg a sok feszültség lehetett az oka, amiken mostanában keresztülmentem" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.