Sokkoló diagnózis: Sharon Stone testében daganatot találtak

Forrás: hoto12 via AFP -
Sharon Stone daganat gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 64 évesen is bomba formában tündöklő színésznő nemrég lesújtó híreket kapott a kórházban: egy rendkívül veszélyes daganattípust mutattak ki a szervezetében.

Stone nagyrészt saját tudatosságának köszönheti, hogy nem lett komolyabb a baj, ugyanis fájdalmai ellenére az elsőként meglátogatott egészségügyi központból kezelés nélkül hazaküldték, mondván, nem találtak semmilyen aggasztó elváltozást a szervezetében. A sztár azonban ragaszkodott a további vizsgálatokhoz, ezért felkeresett egy másik rendelőt, ahol hatalmas fibrómát mutattak ki a testében.

Sharon Stone Forrás: hoto12 via AFP

A híresség 24 órán át elérhető Instagram-történetében elmondta követőinek, hogy megműtötték, felépülése pedig 4-6 hetet vesz majd igénybe.

Stone nem először küzd hasonló problémával. Tavaly megjelent életrajzában egy 2001-es esetről is beszámolt: akkor saját elmondása szerint egy, még a mellénél is nagyobb tumort távolítottak el a testéből az orvosok – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.