Szögeczki Ági: "Szeretném látni felnőni a fiamat!"

Forrás: Szögeczki Ági -
életmódváltás Szögeczki Ági egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tükörbe nézett és azt mondta: „Ez így nem mehet tovább!" Szögeczki Ági túl a negyvenen elhatározta, hogy változtat az életmódján: vége az esti nassolásnak! Arra azonban nem számított, hogy ennyi idősen teljesen más kihívásokkal kell szembenéznie, hogy elérje a kívánt testúlyt.

Ágit az állandó puffadás miatt közszereplőként még az is stresszelte, nehogy kismamának nézzék. A természetes módszerek és hatóanyagok mellett tette le a voksát és lám, gyógyszerek nélkül is olvadnak róla a kilók!

Az életmódváltás előtt... Forrás: Szögeczki Ági

„Ez persze másodlagos, de voltam kivizsgáláson és szembesültem azzal, hogy egy hajszál választhat el a cukorbetegségtől, az inzulinrezisztenciától. Őszintén megijedtem, főleg, mert az elmúlt egy évben több velem egykorú barátomat is elvesztettem, akikről sosem gondoltam, hogy betegek lesznek, hogy meghalhatnak. Felrázott ez az egész, hiszen a kisfiammal szeretnék lenni nagyon sokáig."

Ági így a teljes életmódváltás mellett döntött, pár hete már, hogy teljesen elhagyta az étrendjéből a cukrot és a lisztet, a puffadásra pedig egy természetes hatóanyagú, emésztést segítő prebiotikumot tartalmazó készítményt szed. És azt mondja, bár még csak az út felénél jár, a legnehezebb döntést már meghozta: elindult és napról napra jobban érzi magát.

„Minden téren jobban érzem magam, és az csak egy dolog, hogy az anyukám szerint is sokat fogytam már most, és büszke rám. Türelmesebb lettem, ami nagyon meglepő, a migrénem pedig totálisan elmúlt, pedig azzal kapcsolatban már rengeteg kivizsgáláson jártam, volt, amikor azt is gondoltam, hogy komoly a baj. Mostanra ez is sokat javult, plusz nagyon jó, hogy nincs puffadásérzetem, nem zavar a hasam."

...és félúton Forrás: Szögeczki Ági

Ági nem tagadja, hogy az újonnan elkezdett életmód nagyon kemény, éppen ezért a közösségioldalain szívesen megosztja követőivel nemcsak az eredményeit, hanem a nehézségeket is.

„Sok negyvenes édesanya követ engem és sokan kérnek tőlem tanácsot is, ezért döntöttem úgy, hogy megmutatom a saját utamat. Engem nagyon inspirálnak az eredmények, amiket már ilyen rövid idő alatt is elértem, és hiszem, hogy ezzel segíthetek másoknak.

A nőiességem is visszatérőben van, pedig az elmúlt években ezt az oldalamat hagytam a háttérbe szorulni. Anyaként és a munkában annyira meg akartam felelni, hogy a lelkemnek ezzel a felével nem
foglalkoztam, ami nagy hiba volt. Most jól vagyok, és még van előttem jó sok cél, de az eredmények segítenek, amikor feladnám, hogy menjek csak tovább, mert jó úton vagyok" – tette hozzá Ági.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.