Végre véget érthet Young G Béci szenvedése: megszabadulhat súlyos betegségétől

Forrás: Mészáros Norina Instagram -
terápia izület izületi gyulladás autoimmun betegség izületi fájdalom Mészáros Norina Young G Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Young G Béci a napokban kórházba járt: végre megkezdhette a biológiai terápiát, amire három éve jelentkezett be. Ez segíthet az ízületi autoimmun betegségén.

Mészáros Norina, Béci felesége az Insta-sztorijában számolt be arról, milyen neház időszak van férje háta mögött.

Mészáros Norina és Young G Béci Forrás: Mészáros Norina Instagram

"A férjem ma kapta meg a biológiai terápiát, izgulok érte, aggódom és reménykedem! Amióta megtudtuk, hogy megkapja a terápiát, vegyes érzelmek kavarognak bennem. Ez az utolsó esélye, hogy elhagyja végre azt a csúnya szteroid gyógyszert (ami pár éve keményen károsítja az életét), és végre elmúljon a pikkelysömöre, visszakapja az egészségét és az önbizalmát!" - írta Norina a közösségi oldalán, majd férjéhez is szólt. "Szeretném, hogy egy jókedvű apuka legyél, kicsattanó energiával, ami benned lakozik. Egyedül én látom a fájdalmaid, már több mint 5 éve... Láttalak már mankóval, sírtunk együtt órákig, masszíroztalak, éjszakáztunk együtt, mert nem tudtál a fájdalmaktól aludni, és tudom, hogy belül szenvedsz, de ez egy új nap és egy közös új élet kezdete. Számíthatsz rám bármikor és bármiben. Azért írtam ki, mert tudod, hogy nem szeretek előtted sírni, és egy kicsit bezárkóztam a sok baj után, de ha én meggyógyultam, most már akkor te jössz ,és végre teljes lesz az életünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.