Megérkezett Galambos Lajos orvosi vizsgálatának eredménye: sok minden múlik ezen

Frizbi TV -
Galambos Lajos állapot kórház
Átfogó orvosi vizsgálatot végeztek Galambos Lajoson: ügyvédje már meg is kapta az eredményt.

A baracskai börtönből a berettyújfalui börtönkórházba szállították át Galambos Lajost, mivel állapota aggodalomra adott okott. Eleve betegen vonult be, azonnal a gyengélkedőbe került, majd átszállították Berettyóújfalura, a központi börtönkórházba, ügyvédje elmondása szerint azért, mert nem vett magához ételt. Felvetődött, hogy a büntetésének végrehajtását meg is szakíthatják, hogy megfelelő orvosi ellátást kapjon, ehhez átfogó vizsgálatra volt szükség, amit már el is végeztek. Ennek eredményéről beszélt az ügyvédje.

Galambos Lajost a börtönkórházban ápolják Frizbi TV

"Egyelőre nem született döntés abban a kérdésben, hogy megszakítják-e ügyfelem szabadságvesztésének letöltését. Ugyanakkor, látva a papírokat, szakmailag nem látom indokoltnak a megszakítást és véleményem szerint nem is feltétlenül lenne ez hasznos. A büntetés-végrehajtásnak most az a feladata és egyben felelőssége is, hogy Galambos Lajos megfelelő ellátásban részesüljön, és én úgy látom, hogy ennek érdekében mindent meg is tesznek. Ügyfelem ugyan fizikálisan gyenge, mivel csak kevés ételt vesz magához az állapota miatt, de lelkileg erős és méltósággal viseli a büntetését" - mondta a Borsnak dr. Csontos Zsolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.