Ezért szállították át a börtönkórházba Galambos Lajost

Forrás: -- -
betegség börtönkórház Galambos Lajos Berettyóújfalu vesztegetés Baracska börtön közműlopás Lagzi Lajcsi
Ahogy azt a Life is megírta, kedden a baracskai börtönből a berettyújfalui börtönkórházba szállították át Galambos Lajost. Akkor még az ügyvédje sem tudta, miért volt erre szükség, de azóta kiderült, mi volt az oka. 

Galambos Lajos eleve betegen vonult be Baracskára, hogy ott töltse le a rá kiszabott büntetését, ám már oda sem saját lábán ment - mentővel szállították be a börtönbe, ahol azonnal a gyengélkedőbe került.

Szerdán érkezett a hír, hogy a zenészt kedden át kellett szállítani Berettyóújfalura, a központi börtönkórházba, ahol teljes kivizsgálásnak vetik alá Lajcsit, de akkor még nem volt tisztázott, mi az oka az átszállításának.

Galambos Lajos Forrás: --

A trombitaművész ügyvédje a Ripostnak azt mondta, védence napok óta nem eszik, nagy valószínűség szerint ezért kellett átszállítani a jól felszerelt rabkórházba.

"Egy nagyon modern és jól felszerelt kórházról van szó, ahol kivizsgálások várnak az ügyfelemre. Sajnos azt kell mondjam, hogy van ok az aggodalomra. Lajcsi alig eszik, amióta bent van, és ez nagyban ront az általános fizikai állapotán" - nyilatkozta dr. Csontos Zsolt, hozzátéve: "A büntetés-végrehajtás dolgozói szakszerűen és nagyon emberségesen bánnak Lajcsival, így a család biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb kezekben van a szerettük."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.