Menekülj, ha pöttyös vécépapírt látsz a nyilvános vécében: egy tiktoker leleplezte a veszélyeit

Dane Jones vécépapír tiktoker aids fertőzés
Egy népszerű TikTok-felhasználó közzétett egy videót, amelyben arra hívja fel a figyelmet, hogy senki ne használja azokat a nyilvános vécéket, amelyekben a vécépapíron apró pöttyöket vél felfedezni. Azt is elmondta, mik ezek a pöttyök és hozzátette, az egészségünket kockáztatjuk általuk.

A 20 éves tiktoker, Dane Jones azt állítja, a gyanús kinézetű vécépapírok vérrel szennyezettek, ami az intravénás kábítószerhasználat után megtisztított tűkből kerül oda.

@dane_jones Share this with family friends it could safe their life! #fypシ#greenscreen♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

Jones követői közül sokan megdöbbentek a hallottakon, többen kijelentették, hogy ezentúl soha nem használnak nyilvános helyen vécépapírt vagy kéztörlőt, inkább mindig lesz a táskájukban belőle.

Ez is érdekelhet:

Az utolsó, az első vagy a középsők? Eláruljuk, melyik a legtisztább fülke a nyilvános vécékben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.