capoeira videó mozgás sport Czanik Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit szólnál, ha minden nap a legjobb hazai fitneszedzőkkel sportolhatnál? Mindezt úgy, hogy ki sem kell mozdulnod a lakásból, ráadásul egy filléredbe sem kerülne? Mától indulnak a Life.hu fitneszpercek, ahol minden nap sztáredzők mutatják be leghatásosabb gyakorlataikat!
Kezdd az edzést Molnár Miki aerobikedzővel! 5 perc alakformálás és zsírégetés következik!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=jW3zWVBz8WQBq6Ob

Pilates edzés Kincses Kingával

A Life.hu számára nagyon fontos, hogy olvasói elégedettek legyenek önmagukkal, hogy egészséges és kiegyensúlyozott életet éljenek. Ezért döntöttünk úgy, hogy segítségül hívjuk Magyarország legnagyobb szakmai tapasztalattal rendelkező edzőit - azokat, akik szakmai tudásukkal több ezer embert fogyasztottak le. Ők lesznek azok, akik hétfőtől szombatig, naponta 10 percben a Life.hu videóiban bemutatják gyakorlataikat. Ha zsírt égetnél, szálkás felsőtestet, kockás hasat és kerek posit szeretnél, vagy csak lazább izmokra vágysz, kövesd figyelemmel a videókat napról napra! Napi 10 perc elég arra, hogy elsajátítsd, megtanuld és később rendszeresen alkalmazd ezeket a gyakorlatokat, amelyek nagyon hatékonyak. Edzőink fontosnak érzik, hogy a Life.hu olvasói megszeressék és napi rutinjukká tegyék a testmozgást.

ÓRAREND:

HétfőCapoeira-aerobik Czanik Balázzal
KeddKismamatorna Rubint Rékával
SzerdaBody art Füzessy Balázzal
CsütörtökZsírégető gyakorlatok Molnár Mikivel
PéntekPilates Kincses Kingával
SzombatHasizomgyakorlatok Bodor Julcsival


Jó tornázást kíván a Life.hu csapata!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.